عکاسی نیمه زیر آب

عکاسی نیمه زیر آب

3/5 - (2 امتیاز)

با ظهور شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام امروزه نیاز به تصویربرداری به مقداری بسیار زیادی احساس می شود. عکس های خلاقانه در این میان از طرفدار های بسیار زیادی برخوردار می شوند و می توان با استفاده از آنها توجه بسیاری را به خود جلب کرد. برای مثال چندی پیش عکاسی هوایی بسیار مورد توجه قرار گرفته بود و در حال حاضر عکاسی در زیر آب گسترش پیدا کرده است. یکی از جذابترین نوع عکاسی در آب نیز عکاسی نیمه زیر آب می باشد که کاربر می تواند هم منظره را تماشا کند و هم زیر آب را. گرفتن اینگونه از تصاویر راحت نیست اما در اینجا نکاتی را برای شما میگوییم تا بتوانید بهتر این کار را انجام دهید.

نکات مهم عکاسی نیمه زیر آب

پوسته ی مناسب برای عکاسی نیمه زیر آب انتخاب کنید

عکاسی زیر آب

هنگامی که صحبت از عکاسی نیمه زیر آب می شود، داشتن تجهیزات مناسب ضروری می باشد. در اینجا دو دسته از افراد وجود دارند که می توان آنها را افراد آماتور در عکاسی و افراد حرفه ای در عکاسی دسته بندی کرد که هر دو نیاز به تجهیزاتی دارند تا بتوانند در آب شات انجام دهند. اگر شما یک فرد حرفه ای هستید و میخواهید تصاویر سطح بالایی را بگیرید باید یک پوسته ی زیر آبی مناسب برای دوربین خود تهیه کنید تا بتوانید آن را به داخل آب ببرید و با کیفیت بالا عکاسی خود را انجام دهید. ما به عنوان پوسته ی ضد آب AquaTech Elite A7 Series را انتخاب کرده ایم که حدود 799 دلار قیمت دارد و یک دوربین سونی  Sony a7R III برای عکاسی برگزیده ایم.

بررسی و خرید انواع دوربین عکاسی سونی در این بخش از وب سایت دی جی 24.

اما برای افراد آماتور می توان از پوشش های معمولی با قیمت هایی پایین تری استفاده کرد که برای بیشتر دوربین های DSLR در بازار موجود هستند. همچنین می توانید دوربین را درون کیس های معمولی قرار دهید و آن را با تلفن همراه خود کنترل کنید.

تنظیمات مناسب عکاسی نیمه زیر آب

انتخاب تنظیمات مناسب یکی از کارهایی است که شما باید انجام دهید. اگر می خواهید تصویر پس زمینه با تصویر زیر آب متمرکز شود بهتر است تا با دیافراگم بیش از 8 عکاسی کنید. برخی از عکاسان برای رسیدن به جلوه ی کامل دیافراگم را تا 13 یا 16 نیز باز می کنند. البته باز کردن بیش از حد دیافراگم می توان وضوح تصویر را کاهش دهد. ما بیشتر تصویر خود را با دیافراگم 5.6 و فوکوس بر روی سوژه در زیر آب (که اغلب یک ماهی می باشد ) انجام داده ایم. معمولا سوژه های خارج از آب کمی مبهم می شوند ولی ما دوست داریم بیننده را بر روی قسمت داخلی متمرکز کنیم.

راهنمای عکاسی نیمه زیر آب

از آنجا که در زیر آب تنظیم کردن دوربین کمی دشوار است ما ISO را بر روی حالت اتوماتیک قرار دادیم و در حالت اولویت دیافراگم شات های خود را ثبت کردیم. هنگامی که تنظیمات دوربین را از روی تلفن خود انجام می دهید با اینکه کمی محدود هستند اما می توانید به راحتی کارهایی مانند فوکوس را انجام دهید.

به صورت عمودی شات کنید

در حالی که عکس های افقی می تواند عالی به نظر برسد، برای این که صفحه را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید ما عکاسی در حالت عمودی را ترجیح می دهیم. هنگام انجام این کار شناسایی سوژه در زیر یا روی آب و فوکوس بر روی آن از اهمیت بالایی برخوردار است. یکی از عواملی که باید به آن دقت داشته باشید فوکوس مناسب بر روی سوژه ها می باشد تا هم پس زمینه و هم پیش زمینه ی مناسبی را برای کاربر فراهم کنید.

آموزش عکاسی نیمه زیر آب

روشنایی در عکاسی نیمه زیر آب

از مهمترین بخش هایی که باید به دنبال آن باشید آب شفاف برای عکاسی است. صادقانه بگوییم که اگر می خواهید در آب های آلوده عکاسی کنید بهتر است تا زمان خود را هدر ندهید و در خانه بمانید. آب های آلوده و دارای غبار، تصاویر شما را بی کیفیت می کنند و نور را به خوبی در خود راه نمی دهند. در مقابل آب های روشن تمام اجزا را به خوبی برای شما به نمایش می گذارد و می توانید به راحتی در این آبها نور خوب و کیفیت بالای تصویر را به دست بیاورید. بهترین زمان برای عکاسی نیمه زیر آب وقتی است که خورشید در وسط آسمان قرار دارد (هنگام ظهر) و نور به خوبی در آن می تابد.

بهرین زمان برای تصویربرداری در آب

قطره ها را از روی لنز خود کنار بزنید

در مورد این ژانر عکاسی باید صادقانه بگوییم که اصلا کار راحتی نیست و گرفتن ای عکس ها بسیار کار سختی می باشد. یک قطره آب می تواند عکس شما را به طور کلی خراب کند. یک حوله خشک به همراه خود داشته باشید و زمانی که قطره بر روی پوسته های زیر آبی شما نشست آنها تمیز کنید و دوباره شروع به عکاسی کنید. در آخر باید بگوییم که تیم ما در حدود سه هفته در حال عکاسی به این شیوه بود و در این مدت آموختیم که چگونه باید با این ابزار ها شات انجام دهید و حتی در حال حاضر هم بسیاری از نکات برای آموختن ما وجود دارد.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *