عکاسی سورئال

5/5 - (3 امتیاز)

عکاسی سورئال : این سبک عکاسی به معنای واقع گرایی یا سورئالیسم می باشد که در واژه ی انگلیسی آن را Surrealism می نامند. در واقع این نوع سبک یکی از جنبش های هنری قرن بیستم به حساب می آید. اگر بخواهیم سورئالیسم را به صورت خلاصه ای به شما دوستان توضیح دهیم باید بگویم که معنای آن، گرایش به ماورای واقعیت یا واقعیت برتر است. این جنبش در ابتدا با انتشار با مجله ای به نام انقلاب فراواقع گرایی توسط برتون آغاز شد. سالوادور دالی، رنه ماگریت و لویی آراگون از جمله سوررئالیست‌های مشهور هستند. در ادامه با دی جی 24 همراه باشید.

تاریخچه عکاسی سورئال

زمانی که این نوع عکاسی هنوز شکل نگرفته بود؛ سبک دادائیسم آرام آرام طرفداران خودش را از دست می داد؛ آنها پس دیدن این رویداد بلافاصله به دور آندره برتون که خود نیز رمانی از دادائیست ها پیروی میکرد، گردهم آمدند و طرحی نو و مکتبی جدید را پی ریزی کردند. این نوع شیوه در سال 1922 به صورت رسمی از کشور فرانسه آغاز گردید و مقلید آن نام این فرقه را فراواقع گرایی یا سورئالیسم نامیدند. بازتاب این مکتب باعث خیلی از مشکلات و نابسامانیها قرن بیستم به حساب می آید.  (عکس زیر اثر سالوادور دالی)

تاریخچه عکاسی سورئال

تکنیک های سورئالیزم

تکنیک بازتولید مکانیسم رویا؛ تئوری تداعی آزاد را معرفی می کند. در تداعی آزاد فرد بدون هیچ دخالت و سانسوری که در ضمیر خود آگاهش و  بدون اینکه کمی فکر کند، هرچه به ذهنش می رسد را بیان میکند. مقلدین این نوع مکتب معتقد بودند که باید به خلق یک نوع اثر هنری بپردازند که از قید و بند خودآگاهی آزاد باشد و چیزی فراتر از واقعیت جهان پیرامون خود را خلق کند. در اصل آنها تنها با الهام گرفتن از آثار ژرژیو دو چیریکو، که به رای آرا به عنوان بنیانگذار زیبایی شناسی این مکتب شاخته شده بود را به عنوان تاثیر گذارترین ضمیر خودگاه و دخالت اراده در خلق آثار هنری میدانند.

آقای مکس ارنست عکاسی بود که از تکنیک هایی همانند فروتاژ و کولاژ استفاده میکرد، از آثار او میتوان طرح های اوتوماتیک آندره مانسون و ریوگراف‌های (تصاویر اشعه ای) من ری، اشاره کرد. پس از او میرو، ماگریت و دالی با همکاری یکدیگر توانستند تنها با قرار دادن المان های ناهماهنگ، موفق به خلق تصاویر رویا شوند.

تکنیک های عکاسی سورئال

مهارت تکنیکی متریال

هنر عکاسی یکی از واقع گراترین و ساده ترین هنرهای بازنمایی کننده است. مسئله ای دیگری که در اینجا مورد مطرح است مهارت تکنیکی متریال است که میتوان آن را کاملا حساب شده و غیر دیالتیکی دانست.این مکتب توانست ایده ی خود را که یکی از بحث برانگیز ترین موضوعات سورئالیسم بر سر از بین بردن مرز میان هنر و زندگی روزمره اشیا و اتفاقات بود را حفظ کند و بالاخره توانست در رشته ی نقاشی تنها محتویات یک جهان رویایی را به نمایش عموم بگذارد و رویای خود را محقر سازد.

تکنیک های عکاسی سورئال

در عکاسی می توانید از روش های مختلفی عکس های فرا واقعی خلق کنید یکی از آن ها تلفیق عکس هایی است که با چندین حالت اسکپوژر گرفته شده اند این روش مشابه روش تایپوگرافی است اما در تایپوگرافی نیم توانید جزئیاتی که می خواهید را در تصویر نهای از بین عکس هایی که دارید انتخاب کنید.

تکنیک های عکاسی سورئال

سرعت شاتر خود را کم کنید. بیشتر عکاسان سرعپ شاتر ر در حالت ماکسیموم قرار می دهند تا حرکات سوژه را در کسری از ثانیه فریز کنند. برای القای سورئالیزم در عکستان گاها سرعت شاتر را کم کنید. سعی کنید با استفاده از افکت سولاریزیشن عکس خود را سورئال کنید این کار تمام رنگ ها موجود را از بین می برد و تصویر تک تنی را در اختیارتان می گذارد.  در این حالت هایلایت ها و سایه ها کانتراست بسیار بالاریت خواهند داشت.

شاتر اسپید و عکاسی سورئالیزم

سولازیطیشن در عکاسی سورئال

حتما سعی کنید از ساعت طلایی و ساعت ابی بهره کامل را ببرید چرا که رنگ های زیبایی توسط خورشید در این مواقع به وجود می آیند که تنها فشردن شاتر سبب خلق یک عکس سورئال می شود. تکنیک های انعکاس در عکاسی را فرا بگیرید و کار با فتوشاپ را تجربه کنید. ایده های مختلف را در شبکه های مختلف اجتماعی مانند وب سایت فلیکر و یا تامبلر به دست بیاورید و به روش خودتان و با سبک خود عکاسی کنید.

ساعت طلایی در عکاسی سورئال

انعکاس در عکس های سورئالیستیک

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *